November 2021: Chanelsin nye prisøkning

Chanel Classic Flap Bag Prisøkning november 2021

OH MY, en annen Chanel prisøkning

Vent hva? Ja, det er den tiden på året igjen. Det er ikke jul enda, men vi snakker om det nye Chanel prisøkning. De Chanel Classic Flap Bag er bokstavelig talt en av de mest kjente veskene i historie. Vesken går aldri av moten og alle elsker den, gjør vi ikke?! Derfor denne klassikeren Chanel bag er ikke den billigste vesken på markedet. Og prisen vil ikke slutte å stige.. Chanel er klar til å reise seg, men er vi det? Tror ikke det. 

Chanel Classic Flap Bag Rødt skinn

 

Hvis du vet, vet du

Hvis du vet, vet du det Chanel har noen prisøkninger hvert år. Det var visningstid 3. november 2021. Du er kanskje nysgjerrig på de forventede prisene du vil forvente snart. Vi vil ikke svikte deg fordi vi vet nøyaktig hva som kommer til å skje. De Chanel Flap Bag Liten, de Chanel Flap Bag Medium, de Chanel Flap Bag Jumbo og de Chanel Flap Bag Maxi, de er alle økt i pris. Det er foreløpig ikke kjent om de mindre størrelsene også vil øke. Uansett vil det bli en prisøkning for de andre modellene for Chanel Trendy CC, Chanel Boy Bag og Chanel 19 poser. Mer informasjon om disse modellene kommer i en annen blogg, så følg med.

 

Den store kunngjøringen

Nå er det tid for den store kunngjøringen. Hva blir de nye prisene fra nå av og hva er økningsprosentene? Vi har laget en oversikt for deg med de gamle prisene og de nye.

For å informere deg tilstrekkelig om dette, noterer vi oss de gamle prisene, nye prisene og våre vintagepriser. Er du klar? Trommevirvel ...

Den nye Chanel priser 2021

Chanel de gamle prisene vs de nye prisene
Merk: dette er prisene på det tidspunktet bloggen kom på nett. 

 

Nytt kontra Vintage

Vi forstår at du er sjokkert over de nye prisene, det er vi også. Ikke bekymre deg, det er alltid et annet alternativ hvis du vil ha en slik veske som Chanel Classic Flap Bag. Takket være vintage skatter. Det er uheldig at prisene på Classic Chanel flap bags øker også på vintagemarkedet, men det er fortsatt en stor forskjell. Vi har mange forskjellige farger og størrelser i vår Classic Chanel samling. Valget er ditt! Besøk gjerne våre butikker i Amsterdam eller ta en titt på nettsiden vår. Du kan lett bli inspirert av skjønnheten i denne vesken (hvis du ikke allerede er forelsket).

Det er definitivt billigere hvis du går for en vintage, men det betyr ikke at den er mindre verdt. De Chanel Classic Flap Bag er alltid verdt det, siden økningene fortsatt øker noen ganger i året.

 

Ikke vent lenger

Vi kan alle være enige: Chanel Classic Flap Bags er aldri kjedelige. Så du er nå klar over de siste nyhetene. Hva venter du på? Den perfekte tiden er nå. Vi sees ved neste prisøkning ;)

With love,
Annemijn og Millie
Tilbake til bloggen